Skip to main content

Toneelvoorstelling Zusters in Zaken 19, 20 en 21 april

Toneelvoorstelling Zusters in Zaken 19, 20 en 21 april

Geplaatst door: Toneelgroep Da's Mooi

Datum: 12 maart 2024
Telefoon: 0621593590
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving

Toneelvereniging Das Mooi uit Groessen speelt op  19, 20 en 21 april het door Ton Davids geschreven blijspel “Zusters in Zaken”. De nonnen en pastoor krijgen te maken met een dreiging vanuit het bisdom dat het klooster moet sluiten. Hun missie om dit te voorkomen zorgt voor allerlei hilarische en verrassende ontwikkelingen. Gebeurt er een godswonder of worden ze dakloos? 

Wil je een gezellig, ontspannen uitje waar je je dorpsgenoten ontmoet en kunt genieten van deze komische voorstelling in het Dorpshuis? Kom dan op 19, 20 of 21 april naar deze voorstelling.

De entree is € 7,50 per persoon, inclusief een consumptie. De kaarten voor de voorstelling zijn vanaf 21 maart te koop bij Fruitkwekerij de Stokhorst en in het Dorpshuis in Groessen.

Je kunt ook nu reserveren door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna je bij aanvang van de voorstelling de kaarten kunt afhalen en betalen. Op vrijdag 19 april is de voorstelling inclusief pauze van 19.30 uur tot 22.30 uur, op zaterdag 20 en zondag 21 april van 14.00 uur tot 17.00 uur, ook met pauze.

Meer informatie: via Facebook www.facebook.com/toneelgroepgroessendasmooi

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan een kijkje op onze

Support pagina's

Hou me op de hoogte!

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de nieuwe berichten op de website. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief