Skip to main content

Over mijn Groessen

Op MijnGroessen vind je wat je bindt met Groessen. Voor inwoners en mensen die op de hoogte willen blijven. MijnGroessen wil een overzicht bieden van wat er speelt in ons Groessen, bruisend dorp in de Liemers. Hoe kunnen we elkaar in Groessen helpen en verbinden.

MijnGroessen is een initiatief van Dorpsraad Groessen. De werkgroep MijnGroessen zorgt voor het beheer en onderhoud van deze website. De werkgroep is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de geplaatste berichten, evenementen en profielen. Zij behouden zich het recht voor berichten die niet passend zijn of het algemeen moreel belang overschrijven, te verwijderen. Over de reden van het verwijderen van berichten kan niet gecorrespondeerd worden.

Heb je vragen aan de werkgroep MijnGroessen. Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Omdat de werkgroep bestaat uit Groessense vrijwilligers kan het soms even duren voor je een antwoord krijgt. Als werkgroep doen wij ons best binnen 1 week antwoord te geven op je vraag.

Link naar www.dorpsraadgroessen.nl 

Hou me op de hoogte!

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de nieuwe berichten op de website. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief