Toneelgroep Da's Mooi speelt Nieuwe Bezems op 4, 5 en 6 november

Toneelgroep Da's Mooi speelt Nieuwe Bezems op 4, 5 en 6 november

Geplaatst door: Toneelgroep Da's Mooi

Datum: 04 oktober 2022
Telefoon: 0621593590
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving

Na twee jaar uit- en afstel is het zover! Toneelgroep Da’s Mooi speelt op 4, 5 en 6 november de komische voorstelling “Nieuwe Bezems” in het Dorpshuis in Groessen. En jij kunt erbij zijn. Deze vrolijke klucht staat garant voor een avondje of middag ontspannen samen genieten en heerlijk samen lachen.

In deze komische 2-acter maken we kennis met Bob. Hij is er helemaal klaar voor om het familiebedrijf van zijn vader over te nemen. Het heugelijke moment is eindelijk aangebroken. Hij gaat voortvarend te werk en hij is van plan om de bezem er eens flink door te halen. Het kan immers veel moderner en efficiënter..... 

Maar kan het personeel zich daar ook in vinden? Waaien zij mee met deze nieuwe frisse wind? Of zorgen ze voor tegenwind? Of gebeurt er iets anders……?

Benieuwd hoe dit afloopt en heb je zin om weer eens heerlijk samen te zijn en te lachen? Kom dan naar de voorstelling. 

De voorstelling is op vrijdagavond 4 november en zaterdagavond 5 november om 20.00 uur, zondagmiddag 6 november om 14.00 uur in het Dorpshuis in Groessen. De entree is € 7,50 per persoon inclusief een consumptie. 

Kaarten voor de voorstelling zijn vanaf 10 oktober te koop bij Fruitkwekerij de Stokhorst en in het Dorpshuis in Groessen. Je kunt ook reserveren via een van onze spelers of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna je de kaarten kunt afhalen en betalen bij aanvang van de voorstelling.

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan een kijkje op onze

Support pagina's

Hou me op de hoogte!

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de nieuwe berichten op de website. Meld je dan aan voor de notificaties!

Aanmelden notificaties

MijnGroessen is een initiatief van Dorpsraad Groessen en bedoeld voor alle Groessenaren. Heb je vragen over de website? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

© MijnGroessen.nl | Webontwikkeling door Walraven WebWerk