Skip to main content

Thema inloopuurtjes Dorpsraad Groessen

Thema inloopuurtjes Dorpsraad Groessen

Geplaatst door: Martine Wijnen

Datum: 28 januari 2023
Telefoon: 06 - 50 66 25 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving

Groessen is een mooi en gezellig dorp waar het goed vertoeven is. Maar het kan altijd beter. En daar wil de Dorpsraad nu handen en voeten aan geven.

Aan de hand van vier thema's gaan we vier keer een uurtje met elkaar brainstormen en ideeën opdoen. Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om deel te nemen wordt elk thema op een andere avond georganiseerd én voorafgaand aan een activiteit van een Groessense vereniging in het Dorpshuis. Dan heb je meteen de kans om een keertje te kijken of mee te doen. Wie weet vind je het wel zo leuk dat je ook lid wilt worden.

5459326585 fffab705f2 o
Om het nog aantrekkelijker te maken zorgen wij voor zelfgemaakte appeltaart (gebakken door één van de bestuursleden) bij de koffie of thee.

Loop gewoon binnen
Het heet niet voor niets een inloopuurtje. Dus geen strak schema of een volle agenda. Loop gewoon binnen en schuif aan als je een goed idee hebt of over het thema wilt praten.

Geen verplichtingen
Belangrijk om te vermelden is dat meedenken over de thema’s niet automatisch betekent dat er van je verwacht wordt dat je ook meedoet met de uitvoering van de plannen. Natuurlijk mag dat, maar als we een goed idee handen en voeten willen gaan geven, dan gaan we daar op dat moment vrijwilligers voor zoeken.

Data en tijden
Het inloopuurtje is van 18.45 tot 19.45 uur met een uitloop tot uiterlijk 20.00 uur want dan begint de activiteit van de vereniging. Uitzondering is 15 februari omdat deze samenvalt met de streek-markt van ZijActief waar de Dorpsraad een standje heeft. Deze begint om 19.45 uur.

Donderdag 9 februari
Schietvereniging Irene

bus 2Heen & Weer: Bereikbaarheid voor iedereen is in een dorp als Groessen een uitdaging. Welke initiatieven kunnen we als bewoners bedenken om dat te verbeteren?

Woensdag 15 februari
Streekmarkt ZijActief

shopHandel & Wandel: Een supermarkt heeft Groessen al jaren niet meer, maar gelukkig kunnen we bij lokale bedrijven terecht voor sommige inkopen. Wat kan er nog meer om niet altijd naar Duiven of Zevenaar te moeten voor de boodschappen?

Dinsdag 7 maart
Popkoor Repeat

big familyJong & Oud: Hoe houden we Groessen aantrekkelijk voor alle leeftijdscategorieën en hoe kunnen we deze groepen met elkaar verbinden?

Maandag 13 maart
Vita Nova

flower potMooi Groessen: “Het oog wil ook wat” is een bekend gezegde. En daar gaat het hier ook om. Initiatieven en ideeën om ons mooie dorp nog fraaier te maken.

We hopen op een grote opkomst, maar ook met een select gezelschap zijn we heel erg tevreden.   Het idee van één persoon kan al zeer waardevol zijn.

PS: Heb je een andere vraag voor de Dorpsraad? Kom dan ook gerust langs. Een van de bestuursleden maakt dan even tijd voor je. 

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan een kijkje op onze

Support pagina's

Hou me op de hoogte!

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de nieuwe berichten op de website. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief