Skip to main content

Kerst/Mantelzorg actie Caritas Groessen

Kerst/Mantelzorg actie Caritas Groessen

Geplaatst door: Richard van Onna

Datum: 06 december 2022
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving

KERSTACTIE “HULP DICHTBIJ” CARITAS GROESSEN 

Verborgen armoede en mantelzorgers

GROESSEN – Caritas Groessen vraagt aandacht voor de medemens die dichtbij je staat en een extra steun in de rug verdient. Die ‘Hulp Dichtbij’ is schrijnender dan vaak gedacht wordt. Het kan gaan om verborgen armoede veroorzaakt door werkloosheid, ouderdom, eenzaamheid, scheiding, ziekte en in deze tijd uiteraard ook door alle gestegen kosten. Caritas biedt de mogelijkheid om anoniem die mensen of gezinnen aan te melden. Deze mensen ontvangen supermarktbonnen die dat extraatje kunnen betekenen. Evenals vorige jarenmogen ook mantelzorgers worden aangemeld.Voor hen heeft Caritas een presentje klaar staanAan deze waardering voor de mantelzorgers is een grote behoefte. Dat heeft Caritas de afgelopen jaren ondervonden

Alle aanmeldingen mogen per mail worden gedaan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Geef de naam en het adres door van degene of het gezin die in aanmerking komt. Het kan ook via een speciaal aanmeldformulier. Dit formulier wordt na Sinterklaashuis-aan-huis bezorgd in Groessen. De formulieren liggen vanaf dan ook klaar om mee te nemen in de kapel op de begraafplaats. De aanvraag mag t.a.v. Caritas Groessen in de brievenbus van de Andreasparochie worden gedeponeerd in de brievenbus aan Dorpstraat nummer 7.

Uiteraard zijn giften aan Caritas Groessen altijd van harte welkom, dat mag op bankrekening nummer NL61 RABO 0315 4031 87 ten name van PCI Groessen.

Buiten deze actie om staat Caritas Groessen altijd open voor hulp bij allerlei nijpende gevallen. In ieder aangemeld geval zal gepaste hulp geboden worden.

VANWEGE PRIVACY EN DE VERTROUWELIJKE BEHANDELING VAN ALLE GEVALLEN NOEMEN WE GEEN NAMEN VAN DE ACTIEVE LEDEN VAN DE CARITAS WERKGROEP GROESSEN

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan een kijkje op onze

Support pagina's

Hou me op de hoogte!

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de nieuwe berichten op de website. Meld je dan aan voor de notificaties!

Aanmelden notificaties