Aanleg KIDS Klompenpad in Groessen: vrijwilligers gezocht!

Aanleg KIDS Klompenpad in Groessen: vrijwilligers gezocht!

Geplaatst door: Martine Wijnen

Datum: 03 december 2022
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving

Het concept Klompenpaden is in onze omgeving al langere tijd bekend. Dat geldt niet voor de KIDS Klompenpaden, waarvan er nu drie in Gelderland zijn aangelegd.

Deze paden richten zich op kinderen in de basisschoolleeftijd van 6-12 jaar en zijn tussen de 3 en 5 km lang. Onderweg zijn er allerlei ‘speelaanleidingen’ te vinden en ontdekkingen te doen. Verschillende mensen hebben het initiatief genomen om zo’n pad ook in Groessen aan te leggen. De Stichting Landschapsbeheer Gelderland leidt en begeleidt dit proces.

Woensdag 30 november is er een startbijeenkomst geweest en hebben enkele mensen zich gemeld voor de op te richten werkgroep. Er zijn echter nog meer mensen nodig voor de werkgroep, maar ook om de nodige hand- en spandiensten te verrichten. Zo wordt bijvoorbeeld gezamenlijk de route
bepaald en bekeken welke speelaanleidingen er worden aangelegd.

Het plan is om op 14 december as. weer bij elkaar te komen. Exacte plek en tijd zijn nog niet bekend. Wel kun je je alvast melden bij Bart Meijer van Landschapsbeheer Gelderland en ook kun je daar vragen aan hem stellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan een kijkje op onze

Support pagina's

Hou me op de hoogte!

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de nieuwe berichten op de website. Meld je dan aan voor de notificaties!

Aanmelden notificaties

MijnGroessen is een initiatief van Dorpsraad Groessen en bedoeld voor alle Groessenaren. Heb je vragen over de website? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

© MijnGroessen.nl | Webontwikkeling door Walraven WebWerk