Skip to main content

Thema Inloopuurtje Dorpsraad - Mooi Groessen

Thema Inloopuurtje Dorpsraad - Mooi Groessen

Mooi Groessen:
“Het oog wil ook wat” is een bekend gezegde. En daar gaat het hier ook om. Initiatieven en ideeën om ons mooie dorp nog fraaier te maken.

Voorafgaand aan verenigingsavond van VitaNova


 Groessen is een mooi en gezellig dorp waar het goed vertoeven is. Maar het kan altijd beter. En daar wil de Dorpsraad nu handen en voeten aan geven.

Aan de hand van vier thema's gaan we vier keer een uurtje met elkaar brainstormen en ideeën opdoen. Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om deel te nemen wordt elk thema op een andere avond georganiseerd én voorafgaand aan een activiteit van een Groessense vereniging in het Dorpshuis. Dan heb je meteen de kans om een keertje te kijken of mee te doen. Wie weet vind je het wel zo leuk dat je ook lid wilt worden.

 5459326585 fffab705f2 o
Om het nog aantrekkelijker te maken zorgen wij voor zelfgemaakte appeltaart (gebakken door één van de bestuursleden) bij de koffie of thee.

Loop gewoon binnen
Het heet niet voor niets een inloopuurtje. Dus geen strak schema of een volle agenda. Loop gewoon binnen en schuif aan als je een goed idee hebt of over het thema wilt praten.

Geen verplichtingen
Belangrijk om te vermelden is dat meedenken over de thema’s niet automatisch betekent dat er van je verwacht wordt dat je ook meedoet met de uitvoering van de plannen. Natuurlijk mag dat, maar als we een goed idee handen en voeten willen gaan geven, dan gaan we daar op dat moment vrijwilligers voor zoeken.

Evenement-informatie

Startdatum 13-03-2023 18:45
Einddatum 13-03-2023 19:45
Aangemaakt door Martine Wijnen
Georganiseerd door Dorpsraad Groessen
Locatie Dorpshuis Groessen
Categorieën Vergaderingen & Bijeenkomsten

Hou me op de hoogte!

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de nieuwe berichten op de website. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief