Skip to main content

Zusters in Zaken

Zusters in Zaken

Toneelvereniging Das Mooi uit Groessen speelt op  19, 20 en 21 april het door Ton Davids geschreven blijspel “Zusters in Zaken”. De nonnen en de pastor krijgen te maken met een dreiging vanuit het bisdom dat het klooster moet sluiten. Hun missie om dit te voorkomen zorgt voor allerlei hilarische en verrassende ontwikkelingen. Gebeurt er een godswonder of worden ze dakloos? 

Wil je een gezellig, ontspannen uitje waar je je dorpsgenoten ontmoet en kunt genieten van deze komische voorstelling in het Dorpshuis? Kom dan op 19, 20 of 21 april naar deze voorstelling.

De entree is € 7,50 per persoon, inclusief een consumptie. De kaarten voor de voorstelling zijn vanaf 21 maart te koop bij Fruitkwekerij de Stokhorst en in het Dorpshuis in Groessen.

Je kunt ook nu reserveren door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna je bij aanvang van de voorstelling de kaarten kunt afhalen en betalen. Op vrijdag 19 april is de voorstelling inclusief pauze van 19.30 uur tot 22.30 uur, op zaterdag 20 en zondag 21 april van 14.00 uur tot 17.00 uur, ook met pauze.

Meer informatie: via Facebook www.facebook.com/toneelgroepgroessendasmooi

Evenement-informatie

Startdatum 19-04-2024 19:30
Max. deelnemers 100
Prijs per persoon €7.50
Aangemaakt door Toneelgroep Da's Mooi
Locatie Dorpshuis Groessen
Categorieën Cultuur

Hou me op de hoogte!

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de nieuwe berichten op de website. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief