Skip to main content

Brommers Kieken

Brommers Kieken

VOOR DE 7e KEER BROMMERS KIEKEN IN GROESSEN OP ZONDAG 8 SEPTEMBER 2024.

GROESSEN – Een gezellige brommertoer van 100 km door de Liemers op zondag 8 september 2024. Iedereen met een brommer mag eraan deelnemen. De brommers worden begeleid en er rijdt een bezemwagen mee. Bij de start wordt koffie met koek aangeboden en op de pauzeplek een uitgebreide lunch. De deelname inclusief een speciaal rallyschild kost slechts 12,50 euro dankzij een aantal sponsors en de inzet van vele vrijwilligers.

Bij voorkeur vooraf graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een indicatie te hebben van het aantal deelnemers i.v.m. inkoop voor de koffie en de lunch.

Zondagmorgen 8 september is het vanaf 08:30 uur inschrijven en afrekenen in de carnavalsloods van CV De Deurdreiers aan Den Oldenhoek 6a te Groessen. Belangstellenden zijn dan ook van harte welkom om de brommers te bewonderen: er zitten ware pronkstukken tussen.

Rond 09:30 uur start de toer door en om de Liemers. Halverwege de route wordt gestopt voor een uitgebreide lunch. Deze locatie is ieder jaar ergens anders, en een verrassing voor de deelnemers.

In de loop van de middag wordt in Groessen de FINISH bereikt als prachtig schouwspel tijdens de ZEEPKISTENRACE vanaf VIADUCT De Aa. Steeds weer een mooie belevenis voor de deelnemers en voor het talrijke publiek op het feestterrein. Vanaf dat moment zijn de brommertoer-deelnemers te gast bij de zeepkistenrace, een super gezellig en professioneel georganiseerd festijn!

De brommertoer wordt opgezet door leden van de Commissie ‘GRUOSNA 838’ (onder de vlag van CV De Deurdreiers te Groessen): René van Brandenburg, Geert Smits, Peter Berendsen, Rob Wilting, Tim van der Kroon en teamcaptain Stefan van Gulden.

 

Evenement-informatie

Startdatum 08-09-2024 8:30
Einddatum 08-09-2024 14:00
Max. deelnemers 75
Aangemaakt door Geert Smits
Locatie Carnavalsloods CV De Deurdreiers
Categorieën Cultuur

Hou me op de hoogte!

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de nieuwe berichten op de website. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief