Skip to main content

In het dorp

Kindercomité Groessen

Het Kindercomité zet zich in om de Groessense jeugd te vermaken tijdens Koningsdag, het Sinterklaasfeest en de Kinderspelen tijdens de Groessense kermis.

Het Kindercomité staat al meer dan 75 jaar middenin de samenleving van ons prachtige dorp Groessen. Een grote groep vrijwilligers zet zich in om de Groessense jeugd te vermaken tijdens Koningsdag, het Sinterklaasfeest en de Kinderspelen tijdens de Groessense kermis.
De huidige groep vrijwilligers probeert met veel enthousiasme van iedere activiteit een feestje te maken! Maar….dat lukt ons uiteraard niet zonder hulp. Hulp van ouders, opa’s en oma’s, andere vrijwilligers, Groessense verenigingen, samenwerking met IKC Joannes en uiteraard de financiële hulp van onze sponsoren. Door deze inzet blijft het Kindercomité nu en in de toekomst belangrijk voor de Groessense kinderen (en hun ouders).

Volg ons op Facebook (www.facebook.com/kindercomitegroessen.nl) en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen omtrent de activiteiten. Verder zijn wij bereikbaar via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan een kijkje op onze

Support pagina's

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hou me op de hoogte!

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de nieuwe berichten op de website. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief